ZPRÁVY Z ODDÍLU ▲ přehled zpráv ▲

39. ROČNÍK VELKÉ CENY MĚSTA PLZNĚ

SK Radbuza, 7. října 2017

podrobnější článek          výsledková listina

Sportovní klub Radbuza Plzeň, z.s. pořádal ve svém plaveckém bazénu v Kozinově ulici v sobotu 7. října 2017 39. ročník Velké ceny města Plzně. Hlavní disciplínou Velké ceny jsou tradičně závody na 1 500 m volným způsobem mužů i žen.

Závody měly 97 účastnic a 107 účastníků nejen ze západních Čech, ale také z Prahy, Českých Budějovic, Liberce, Brna a Třince.

V závodě na 1 500 m volný způsob zvítězil domácí Václav Čermák, druhé místo obsadil Robert Borovanský z PK Slavia VŠ Plzeň a na třetím místě se umístil Matěj Renc z Motorletu Praha.

Vítězkou hlavního závodu v kategorii žen se stala Alena Benešová z USK Praha, druhá v pořadí doplavala Julie Pleskotová z Bohemians Praha a třetí místo vybojovala domácí Michaela Vodičková.

Ve kategorii žáků kraloval Tomáš Chocholatý z PK Slavia VŠ Plzeň, mezi žačkami v hlavním závodě zvítězila domácí Alexandra Heltová.


Držitelé pohárů za vítězství v hlavním závodě, zleva A. Heltová, V. Čermák, A. Benešová a T. Chocholatý, se starostou třetího plzeňského obvodu Radislavem Neubauerem a prezidentkou SK Radbuza Lenkou Kohoutovou.

 


 





TOPlist